España     Alemania     Francia     Noruega
Din stor online av møbler og innredning
HJEM&HYTTE

Bordlamper

 
Home HOME
>
Belysning
>
Bordlamper
Velkommen til vår nettbutikk, dedikert til Bordlamper.
Bordlamper er en av de mest allsidige dekorative tilbehør i hjemmets belysning, siden de kan bevege seg fra ett sted til et annet, er de dekorative og funksjonelle elementer. Ved å tilby en meget bestemt og lokaliserte belysning, kan de brukes til å belyse bestemte områder av rommet, eller til å opprette kontaktpunkter . De har den samme type belysning som stående lamper, men med den fordel at dens dimensjon er mindre, slik at de tar opp mindre plass, og også kan plasseres på en hvilken som helst møbel,, så det ikke er nødvendig å ha et fritt sted i gulvet for å plassere dem.
Stilvalg er avhengig av personlig smak, og for å hjelpe deg å velge , når du kjøper bordlamper med den beste verdi, service og pris, vil du i Hjem&Hytte Interiør Design finne et bredt utvalg av bordlamper i alle stiler: Moderne bordlamper, Klassisk, Rustikk, Vintage, Industriell stil, Skandinavisk, Tiffany, Schuller, Etnisk...etc.
Bruk kundeservice [email protected] om du lurer på noe anngående våre produkter, materialer, farger, stiler eller tekniske spørsmål, eller om du trenger råd med å velge den perfekte lampe fra vår nettbutikk som passer i hjemmet ditt. Vi gleder oss til å tilby deg den beste service, kvalitet og pris. Hos oss, er det du som bestemmer din egen stil.
Les mer
1
2
3
4
Neste side >>

1. KVALITETSGARANTI

Alle artikler kjøpt i www.dekorasjondesign.com er garantert for en periode på to år fra mottak. Er uttrykkelig unntatt fra garantien defekter som følge av ulykker, feil eller misbruk (slag, knusing, etc ...) så vel som bruk av aggressive rengjøringsmidler eller ikke anbefalt og uautoriserte reparasjoner, samt normal slitasje og bruk.

2. DEFEKTER, FEIL ELLER SKADE I TRANSPORT

3. BYTTE ELLER REFUSJON

HJEM & HYTTE Interiør Design
Org. nummer: +34 910 800 998
Varabergarmen 16
4051 Sola
[email protected]I samsvar med Lov 200-04-14 nr. 31: Lov om behandling av personopplysninger, vil vi informere om at de personlig data du har gitt eller vil gi i fremtiden vil bli lagret i en egen fil som kun vil bli benyttet av Hjem&Hytte Interiør Design, for videre kommunikasjon med bestiller. Denne meldingen og eventuelle filer som sendes med, inneholder konfidensiell informasjon. Denne informasjonen er rettet utelukkende til mottaker og skal ikke videresendes eller distribueres på annen måte. Hvis du ved en feil har mottatt denne e-posten, vennligst gi oss beskjed og deretter slett.

Omvendt, brukeren samtykker til registrering og behandling av data i filen. Den eneste mottakeren av innrapporterte data er databehandlingsansvarlig og mulig transport selskap eller selskaper som kontakteres, om nødvendig, for å kunne formidle de varer som er kjøpt av kunden.
Dataene som er merket som obligatoriske er nødvendige for å foreta et kjøp. Hvis de er ikke fullført, ville det være umulig å overholde frakt og fakturering av ervervet materiale. Det informeres at brukeren kan til enhver tid utøve sine rettigheter for tilgang, retting, opposisjon og kansellering til vår post- eller e-postadresse: [email protected]