España     Alemania     Francia     Noruega
Din stor online av møbler og innredning
HJEM&HYTTE

Dekorative Speil

 
Home HOME
>
Speil
>
Dekorative Speil
Velkommen til vår nettbutikk, dedikert til Dekorative Speil.
I vår online katalog vil du finne et nøye utvalg av originale vegg speil. Moderne Speil, Klassisk eller Rustisk, Schuller Speil, Vintage og håndlaget Glass Speil. Alle med stil, original og funksjonell design og høy kvalitet.
Å dekorere med speil er veldig smart, spesielt om man har lite plass hjemme. Speil gir følelse av bredde og dybde til et rom som er ikke veldig stor og reflekterer lyset også. Dette gjør at speil er enda mer effektive et panel, maleri, eller bakgrunnsbilde man vil bruke. Om de brukes riktig, vil de gi personlig stil eller forbedre de mest framstående hjørnene av ditt hjem.
For å hjelpe deg med å finne ditt drømmespeil, har vi opprettet filtrer som vil gjøre søket ditt enklere. Du kan filtrere for former: Rektangulær Speil, Runde Speil, Firkantet Speil, Oval Speil eller Uregelmessige Speil, eller, kan du filtrere dem for materialer: Speil med ramme i tre eller Harpiks, Speil med ramme i Smiing, Speil i Glass eller Speil med ramme i Farget Glass.
Bruk kundeservice [email protected] om du lurer på noe anngående våre produkter, materialer, farger, stiler eller tekniske spørsmål, eller om du trenger råd med å velge ett speil fra vår nettbutikk som passer i hjemmet ditt. Vi gleder oss til å tilby deg den beste service, kvalitet og pris. Hos oss, det er du som bestemmer din egen stil.
Les mer
1
2
3
4
5
6
7
Neste side >>

1. KVALITETSGARANTI

Alle artikler kjøpt i www.dekorasjondesign.com er garantert for en periode på to år fra mottak. Er uttrykkelig unntatt fra garantien defekter som følge av ulykker, feil eller misbruk (slag, knusing, etc ...) så vel som bruk av aggressive rengjøringsmidler eller ikke anbefalt og uautoriserte reparasjoner, samt normal slitasje og bruk.

2. DEFEKTER, FEIL ELLER SKADE I TRANSPORT

3. BYTTE ELLER REFUSJON

HJEM & HYTTE Interiør Design
Org. nummer: +34 910 800 998
Varabergarmen 16
4051 Sola
[email protected]I samsvar med Lov 200-04-14 nr. 31: Lov om behandling av personopplysninger, vil vi informere om at de personlig data du har gitt eller vil gi i fremtiden vil bli lagret i en egen fil som kun vil bli benyttet av Hjem&Hytte Interiør Design, for videre kommunikasjon med bestiller. Denne meldingen og eventuelle filer som sendes med, inneholder konfidensiell informasjon. Denne informasjonen er rettet utelukkende til mottaker og skal ikke videresendes eller distribueres på annen måte. Hvis du ved en feil har mottatt denne e-posten, vennligst gi oss beskjed og deretter slett.

Omvendt, brukeren samtykker til registrering og behandling av data i filen. Den eneste mottakeren av innrapporterte data er databehandlingsansvarlig og mulig transport selskap eller selskaper som kontakteres, om nødvendig, for å kunne formidle de varer som er kjøpt av kunden.
Dataene som er merket som obligatoriske er nødvendige for å foreta et kjøp. Hvis de er ikke fullført, ville det være umulig å overholde frakt og fakturering av ervervet materiale. Det informeres at brukeren kan til enhver tid utøve sine rettigheter for tilgang, retting, opposisjon og kansellering til vår post- eller e-postadresse: [email protected]