España     Alemania     Francia     Noruega
Din stor online av møbler og innredning
HJEM&HYTTE

Om oss

HJEM&HYTTE Interiør Design, samarbeider med det spanske selskapet Decoración Beltrán (www.decoracionbeltran.com), som har mer enn 20 års erfaring med salg av møbler og interiørartikler. Vårt sortimentet består av et stort utvalg produkter både for interiør og eksteriør.

VÅR VISJON

Være leverandør av stort og variert utvalg møbler og interiør med høy kvalitet til hjem og hytte, med høyt fokus på kundeservice og kjøpsprosessen.

HJEM&HYTTE ønsker til en hver tid å tilby nye og spennende produkter. Samtidig har vi et stort fokus på utvikling av våre internettsider og har for mål å gjøre sidene så brukervennlige som mulig, slik at våre kunder enkelt finner frem til de forskjellige produkter samt råd og ideer.

GARANTERER KUNDETILSFREDSHET

Vi ønsker å oppfylle våre kunders forventninger, og legger derfor stor vekt på personlig service, både før, under og etter en handel.

Vår kundeservice svarer på alle slags spørsmål relatert til våre produkter, og vi hjelper deg gjerne med råd og ideer.
Ut over dette tilbyr vi vår gode kundegaranti.

Garanti

1. KVALITETSGARANTI

Alle artikler kjøpt i www.dekorasjondesign.com er garantert for en periode på to år fra mottak. Er uttrykkelig unntatt fra garantien defekter som følge av ulykker, feil eller misbruk (slag, knusing, etc ...) så vel som bruk av aggressive rengjøringsmidler eller ikke anbefalt og uautoriserte reparasjoner, samt normal slitasje og bruk.

2. DEFEKTER, FEIL ELLER SKADE I TRANSPORT

3. BYTTE ELLER REFUSJON

HJEM & HYTTE Interiør Design
Org. nummer: +34 910 800 998
Varabergarmen 16
4051 Sola
[email protected]I samsvar med Lov 200-04-14 nr. 31: Lov om behandling av personopplysninger, vil vi informere om at de personlig data du har gitt eller vil gi i fremtiden vil bli lagret i en egen fil som kun vil bli benyttet av Hjem&Hytte Interiør Design, for videre kommunikasjon med bestiller. Denne meldingen og eventuelle filer som sendes med, inneholder konfidensiell informasjon. Denne informasjonen er rettet utelukkende til mottaker og skal ikke videresendes eller distribueres på annen måte. Hvis du ved en feil har mottatt denne e-posten, vennligst gi oss beskjed og deretter slett.

Omvendt, brukeren samtykker til registrering og behandling av data i filen. Den eneste mottakeren av innrapporterte data er databehandlingsansvarlig og mulig transport selskap eller selskaper som kontakteres, om nødvendig, for å kunne formidle de varer som er kjøpt av kunden.
Dataene som er merket som obligatoriske er nødvendige for å foreta et kjøp. Hvis de er ikke fullført, ville det være umulig å overholde frakt og fakturering av ervervet materiale. Det informeres at brukeren kan til enhver tid utøve sine rettigheter for tilgang, retting, opposisjon og kansellering til vår post- eller e-postadresse: [email protected]