España     Alemania     Francia     Noruega
Din stor online av møbler og innredning
HJEM&HYTTE

Toalett / Baderom

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler Se Produkter

Baderomsmøbler er hoveddelen av bad dekorasjonen. Rundt dem skaper vi et miljø, enten med belysningstilbehør, modulære møbler eller baderomsspeil.
Baderomspeiler

Baderomspeiler Se Produkter

Speil med lys er veldig praktisk og multifunksjonelt. Med dem få vi de to viktigste behovene til bad i kun ett produkt, et fint dekorativ speil som passer med dekorasjonen av baderomet og økning av lys.
Baderoms Kolleksjoner

Baderoms Kolleksjoner Se Produkter

Hvis du vil se baderoms kolleksjoner, kan du sjekke vår nettbutikk. En original og slående katalog ideell for dekorasjon av bad og toalett.
Baderomsbelysning

Baderomsbelysning Se Produkter

Vi har baderomsbelysning som brukes til å supplere hoved belysning. Disse lamper avgir et lavt og mindre kraftig lys som er ideelt for å skape en stilig og funksjonell atmosfære.

Baderomstilbehør

Baderomstilbehør Se Produkter

Vi tilbyr en variert samling av baderomstilbehør, børsteholdere , såpeholder, håndkle stativer, toalettpapir holder, kleshengere... som kombinerer funksjonalitet og design og gir våre baderom en elegant atmosfære .

1. KVALITETSGARANTI

Alle artikler kjøpt i www.dekorasjondesign.com er garantert for en periode på to år fra mottak. Er uttrykkelig unntatt fra garantien defekter som følge av ulykker, feil eller misbruk (slag, knusing, etc ...) så vel som bruk av aggressive rengjøringsmidler eller ikke anbefalt og uautoriserte reparasjoner, samt normal slitasje og bruk.

2. DEFEKTER, FEIL ELLER SKADE I TRANSPORT

  • Du har 72 timer fra du har mottatt produkt/artikkel til å rapportere defekter eller feil. Dette kan gjøres ved å sende en e-mail til: [email protected]
  • Produktene må være i originalemballasje ved retur.
  • Transportkostnader, utskifting eller reparasjon er på vår bekostning.

3. BYTTE ELLER REFUSJON

  • Du har 15 dager angrerett. Denne fristen løper fra du har mottatt bestillingen.
  • Produktet må være i originalemballasje ved retur.
  • Transportkostnadene i din kostnad. Du har muligheten for å bruke transport byrået du selv velge eller bruk vår, i så fall vil vi informere deg tidligere om kostnader.
  • Varer bestilt på mål kan ikke returneres eller byttes.
  • For retur, sende en mail til vår kundeservice: [email protected]
  • Mengden av returnerte varer vil bli refundert til din bankkonto innen 15 dager etter vi har mottak og verifisert produktene.

HJEM & HYTTE Interiør Design
Org. nummer: +34 910 800 998
Varabergarmen 16
4051 Sola
[email protected]I samsvar med Lov 200-04-14 nr. 31: Lov om behandling av personopplysninger, vil vi informere om at de personlig data du har gitt eller vil gi i fremtiden vil bli lagret i en egen fil som kun vil bli benyttet av Hjem&Hytte Interiør Design, for videre kommunikasjon med bestiller. Denne meldingen og eventuelle filer som sendes med, inneholder konfidensiell informasjon. Denne informasjonen er rettet utelukkende til mottaker og skal ikke videresendes eller distribueres på annen måte. Hvis du ved en feil har mottatt denne e-posten, vennligst gi oss beskjed og deretter slett.

Omvendt, brukeren samtykker til registrering og behandling av data i filen. Den eneste mottakeren av innrapporterte data er databehandlingsansvarlig og mulig transport selskap eller selskaper som kontakteres, om nødvendig, for å kunne formidle de varer som er kjøpt av kunden.
Dataene som er merket som obligatoriske er nødvendige for å foreta et kjøp. Hvis de er ikke fullført, ville det være umulig å overholde frakt og fakturering av ervervet materiale. Det informeres at brukeren kan til enhver tid utøve sine rettigheter for tilgang, retting, opposisjon og kansellering til vår post- eller e-postadresse: [email protected]