España     Alemania     Francia     Noruega
Din stor online av møbler og innredning
HJEM&HYTTE

Stue / Spisestue

Dekorative Bilder

Dekorative Bilder Se Produkter

I denne seksjon finner du et originalt og elegant utvalg av malerier, bilder og akrylplater, i levende farger og relieffer som vil dekorere ditt hjem.
Hyller og Bokhyller

Hyller og Bokhyller Se Produkter

Besøk vår online webside og se flere ideer for å dekorere hjemmet ditt. Ihyller og bokhyller kan du finne enkle og praktiske løsninger og funksjonelle møbler.

Moduler

Moduler Se Produkter

Gå inn på vår nettside og sjekk vårt utvalg av moduler som kan tilpasses din stue.

Peis Gass og Elektrisk

Peis Gass og Elektrisk Se Produkter

Med elektrisk eller gass peis, kan du varme opp din stue mens du dekorerer med stil og design. Økologiske peiser som ikke genererer røyk eller lukt. Et supplement til din stue med stor styrke og personlighet.
Puffer og Krakker

Puffer og Krakker Se Produkter

Puffer, takket være sin design, farge og funksjonalitet er de en del av mange miljøer i våre hjem. Allsidig og praktisk, de kan plasseres de fleste steder.
Sidebord

Sidebord Se Produkter

Et av de mest brukte tilbehør i dekorasjon ersidebord. Små møbler som er veldig dekorative og funksjonell. Finn din egen stil og dekorer hjemmet ditt.
Skjenker

Skjenker Se Produkter

I denne seksjon finner du skjenker som dekorerer med stil.
Skillevegger

Skillevegger Se Produkter

Disse artiklene er mer og mer brukt, og du kan bruke dem til å dekorere, eller som et separator element i alle type miljø. Alternative materialer med flott dekorativ innvirkning.
Sofa og Sjeselonger

Sofa og Sjeselonger Se Produkter

En sofa kan være komfortabel og dekorativ.
Sofabord

Sofabord Se Produkter

Vi presenterer et bredt utvalg av design sofabord, laget av høykvalitets tre, metall eller glass i mange forskjellige stiler.
Stoler

Stoler Se Produkter

Finn dekorative og komfortable Stoler i forskjellige stiler i denne seksjonen.
Stoler, Lenestoler og Gyngestoler

Stoler, Lenestoler og Gyngestoler Se Produkter

Finn stoler og gingestoler som passer stuen din.
Spisebord

Spisebord Se Produkter

I vår online katalog finner du et bredt utvalg av trendy design spisebord for spisestue og stue, laget av forskjellige materialer.
Tepper

Tepper Se Produkter

I denne kategorien har vi tepper med originale og trendy design. Hjem og Hytte er Eksklusiv online distributør i Norge for "Alfombras Hispania". Kvalitetstepper produsert i Spania siden 1929.
TV Benker

TV Benker Se Produkter

I denne kategorien finner du TV-benker, i forskjellige materialer.

1. KVALITETSGARANTI

Alle artikler kjøpt i www.dekorasjondesign.com er garantert for en periode på to år fra mottak. Er uttrykkelig unntatt fra garantien defekter som følge av ulykker, feil eller misbruk (slag, knusing, etc ...) så vel som bruk av aggressive rengjøringsmidler eller ikke anbefalt og uautoriserte reparasjoner, samt normal slitasje og bruk.

2. DEFEKTER, FEIL ELLER SKADE I TRANSPORT

  • Du har 72 timer fra du har mottatt produkt/artikkel til å rapportere defekter eller feil. Dette kan gjøres ved å sende en e-mail til: [email protected]
  • Produktene må være i originalemballasje ved retur.
  • Transportkostnader, utskifting eller reparasjon er på vår bekostning.

3. BYTTE ELLER REFUSJON

  • Du har 15 dager angrerett. Denne fristen løper fra du har mottatt bestillingen.
  • Produktet må være i originalemballasje ved retur.
  • Transportkostnadene i din kostnad. Du har muligheten for å bruke transport byrået du selv velge eller bruk vår, i så fall vil vi informere deg tidligere om kostnader.
  • Varer bestilt på mål kan ikke returneres eller byttes.
  • For retur, sende en mail til vår kundeservice: [email protected]
  • Mengden av returnerte varer vil bli refundert til din bankkonto innen 15 dager etter vi har mottak og verifisert produktene.

HJEM & HYTTE Interiør Design
Org. nummer: +34 910 800 998
Varabergarmen 16
4051 Sola
[email protected]I samsvar med Lov 200-04-14 nr. 31: Lov om behandling av personopplysninger, vil vi informere om at de personlig data du har gitt eller vil gi i fremtiden vil bli lagret i en egen fil som kun vil bli benyttet av Hjem&Hytte Interiør Design, for videre kommunikasjon med bestiller. Denne meldingen og eventuelle filer som sendes med, inneholder konfidensiell informasjon. Denne informasjonen er rettet utelukkende til mottaker og skal ikke videresendes eller distribueres på annen måte. Hvis du ved en feil har mottatt denne e-posten, vennligst gi oss beskjed og deretter slett.

Omvendt, brukeren samtykker til registrering og behandling av data i filen. Den eneste mottakeren av innrapporterte data er databehandlingsansvarlig og mulig transport selskap eller selskaper som kontakteres, om nødvendig, for å kunne formidle de varer som er kjøpt av kunden.
Dataene som er merket som obligatoriske er nødvendige for å foreta et kjøp. Hvis de er ikke fullført, ville det være umulig å overholde frakt og fakturering av ervervet materiale. Det informeres at brukeren kan til enhver tid utøve sine rettigheter for tilgang, retting, opposisjon og kansellering til vår post- eller e-postadresse: [email protected]