España     Alemania     Francia     Noruega
Din stor online av møbler og innredning
HJEM&HYTTE

Speil

Velkommen til vår nettbutikk, dedikert til Dekorative Speil. Stor nettbutikk spesialist på dekorative speil i Norge. Her kan du kjøpe ditt perfekte drømmespeil speil i god kvalitet til fornuftig pris.
Når man bestemmer seg for å kjøpe et speil, og integrere det inn i innredningen, må man vurdere alle roller et speil kan tilby. Et speil er ikke kun et dekorativt element, det er også en lur måte for å utvide mellomrom og gi lysstyrke i miljøet.
Vi tilbyr deg en omfattende online katalog med speil klassifisert av stiler, som, Moderne Speil, Klassiske Speil, Venetianske Speil, Garderobe Speil og til og med Speil på mål for å dekke dine spesifikke plassbehov.
Du kan også sortere dem etter former: runde speil, firkantede speil, rektangulære speil, avlange speil eller garderobespeil, det kommer ann på hvor skal du plassere det, i stuen, inngangen, kjøkken, bad, soverom eller om du liker det med ramme eller med skrå kanter. Tenk deg ditt drømmespeil, og finn det i vår nettside.
Les mer
Baderomsspeil

Baderomsspeil Se Produkter

Speil med lys er veldig praktisk og multifunksjonelt. Med dem få vi de to viktigste behovene til bad i kun ett produkt, et fint dekorativ speil som passer med dekorasjonen av baderomet og økning av lys.
Dekorative Speil

Dekorative Speil Se Produkter

I denne seksjonen vil du finne originale og moderne glass speil. Glass speil passer perfekt med alle miljøer og kan brukes i mange rom i hjemmet vårt.
Garderobespeil

Garderobespeil Se Produkter

Garderobespeil kan du bruke i stue, korridorer, innganger og i soverom. De er elegante og funksjonelle takket være sin passelige størrelse.
Speil på mål

Speil på mål Se Produkter

Dekorative firkantede eller rektangulære speil på mål. Speil med eller uten ramme.
Speil Møbler

Speil Møbler Se Produkter

Speilmøbler, moderne og stilig alternativ.

1. KVALITETSGARANTI

Alle artikler kjøpt i www.dekorasjondesign.com er garantert for en periode på to år fra mottak. Er uttrykkelig unntatt fra garantien defekter som følge av ulykker, feil eller misbruk (slag, knusing, etc ...) så vel som bruk av aggressive rengjøringsmidler eller ikke anbefalt og uautoriserte reparasjoner, samt normal slitasje og bruk.

2. DEFEKTER, FEIL ELLER SKADE I TRANSPORT

  • Du har 72 timer fra du har mottatt produkt/artikkel til å rapportere defekter eller feil. Dette kan gjøres ved å sende en e-mail til: [email protected]
  • Produktene må være i originalemballasje ved retur.
  • Transportkostnader, utskifting eller reparasjon er på vår bekostning.

3. BYTTE ELLER REFUSJON

  • Du har 15 dager angrerett. Denne fristen løper fra du har mottatt bestillingen.
  • Produktet må være i originalemballasje ved retur.
  • Transportkostnadene i din kostnad. Du har muligheten for å bruke transport byrået du selv velge eller bruk vår, i så fall vil vi informere deg tidligere om kostnader.
  • Varer bestilt på mål kan ikke returneres eller byttes.
  • For retur, sende en mail til vår kundeservice: [email protected]
  • Mengden av returnerte varer vil bli refundert til din bankkonto innen 15 dager etter vi har mottak og verifisert produktene.

HJEM & HYTTE Interiør Design
Org. nummer: +34 910 800 998
Varabergarmen 16
4051 Sola
[email protected]I samsvar med Lov 200-04-14 nr. 31: Lov om behandling av personopplysninger, vil vi informere om at de personlig data du har gitt eller vil gi i fremtiden vil bli lagret i en egen fil som kun vil bli benyttet av Hjem&Hytte Interiør Design, for videre kommunikasjon med bestiller. Denne meldingen og eventuelle filer som sendes med, inneholder konfidensiell informasjon. Denne informasjonen er rettet utelukkende til mottaker og skal ikke videresendes eller distribueres på annen måte. Hvis du ved en feil har mottatt denne e-posten, vennligst gi oss beskjed og deretter slett.

Omvendt, brukeren samtykker til registrering og behandling av data i filen. Den eneste mottakeren av innrapporterte data er databehandlingsansvarlig og mulig transport selskap eller selskaper som kontakteres, om nødvendig, for å kunne formidle de varer som er kjøpt av kunden.
Dataene som er merket som obligatoriske er nødvendige for å foreta et kjøp. Hvis de er ikke fullført, ville det være umulig å overholde frakt og fakturering av ervervet materiale. Det informeres at brukeren kan til enhver tid utøve sine rettigheter for tilgang, retting, opposisjon og kansellering til vår post- eller e-postadresse: [email protected]