España     Alemania     Francia     Noruega
Din stor online av møbler og innredning
HJEM&HYTTE

Soverom

Velkommen til vår nettbutikk, dedikert til Soverommet, kanskje det viktigste rom i hjemmet vår.
Dette rommet er ikke bare ment til vår hvile, men representerer vår mest intime og personlige sted i huset. Soverommet gjenspeiler din smak og stil i dekorasjon, så når du velger møbler og tilbehør til soverommet, må du vurdere flere viktige aspekter, som for eksempel, dekorasjonstilen, materialer, farger og lys.
I vår nettbutikk velger du mellom et bredt utvalg av møbler og dekorative tilbehør, laget av forskjellige materialer og i forskjellige dekorasjonstiler, det som passer best med ditt soverom.
Soverom i moderne, klassisk, skandinavisk, romantisk, shabby, shabby chic eller rustikk stil. Uansett stilen din, i Hjem&Hytte Interiør Design er det du som bestemmer stilen din fra et bredt utvalg av Sengegavler i smijern, Sengegavler i tre eller Polstret Sengegavler, Senger, Himmelsenger, Køysenger, Nattbord, Kommoder, Chiffonier, Garderobespeil, Sengebenker og alle dekorative tilbehør du trenger for å gi soverommet ditt en intim og personlig dekorative touch.
Les mer
Benker

Benker Se Produkter

Velkommen til vår seksjon forbenker. Benker til kjøkkenet, stue, inngangen eller soveromet. Mange ulike design og modeller laget av smijern og tre.
Chiffonier

Chiffonier Se Produkter

I denne seksjonen vil du finne et bredt utvalg av kommoder, laget av tre og i kombinasjon med andre materialer. Det interessante med disse dekoratike møblene er at de sammen kombinerer funksjonalitet og design med høy dekorativ verdi.
Garderobeskap

Garderobeskap Se Produkter

I denne seksjonen vil du finne et utvalg av garderobeskap Stilige møbler som gir personlighet til hjemmet ditt.
Himmelsenger

Himmelsenger Se Produkter

Himmelsenger er møbler som dekorerer for seg selv. Enten i smidd jern eller i tre. Ideell for å gi liv til soverommene dine.
Kommoder

Kommoder Se Produkter

I vårt online katalog, vil du finne et bredt utvalg av kommoder. Alle stil arter med funksjonalitet og design for å dekorere ditt soverom.
Køysenger

Køysenger Se Produkter

Vi presenterer et bredt utvalg av køysenger for å dekorere dine barne og ungdoms soverom. Køysenger er en ideell løsning for små barns soverom.
Nattbord

Nattbord Se Produkter

Et bredt utvalg av design nattbord laget i tre. Nattbord i forskjellige stiler, barokk, klassisk, moderne, rustikk ... Gi soverommet ditt en annerledes og personlig touch med et stilig nattbord.
Senger

Senger Se Produkter

I denne seksjon finner du et bredt utvalg av senger i alle stiler. Finn drømmesengen din.
Seng med Underseng

Seng med Underseng Se Produkter

Seng med Underseng er en praktisk løsning for små soverom. Her skal du finne funksjonelle, moderne og enkel senger med underseng eller oppbevaring som passer perfekt med barnas romet takket være sin passelige størrelse.
Sengegavler

Sengegavler Se Produkter

Vi presenterer mange modeller av sengegavler laget av smijern, messing, tre og stoppede sengegavler. Hos Hjem & Hytte, bestemmer du din stil for å dekorere soverommet ditt.
Skrivebord

Skrivebord Se Produkter

I vår nettbutikk kan du finne pulter og srivebord i forskjellige stiler.
Skoskap

Skoskap Se Produkter

Her finner du et bredt utvalg av skoskap. Funksjonalitet og design i en praktisk møbel.
Smykkeskap

Smykkeskap Se Produkter

Hold orden og system med et dekorativ smykkeskap .
Sovesofaer og Sjeselonger

Sovesofaer og Sjeselonger Se Produkter

I vår online butikk finner du et bredt utvalg av sovesofaer og sjeselonger. Sovesofaer er multifunksjonelle elementer som løser problemer med plass i våre hjem.
Madrass

Madrass Se Produkter

Viskoelastiske madrasser laget av atermiske materialer som tilpasser seg perfekt til vekt og kroppsvarme.

1. KVALITETSGARANTI

Alle artikler kjøpt i www.dekorasjondesign.com er garantert for en periode på to år fra mottak. Er uttrykkelig unntatt fra garantien defekter som følge av ulykker, feil eller misbruk (slag, knusing, etc ...) så vel som bruk av aggressive rengjøringsmidler eller ikke anbefalt og uautoriserte reparasjoner, samt normal slitasje og bruk.

2. DEFEKTER, FEIL ELLER SKADE I TRANSPORT

  • Du har 72 timer fra du har mottatt produkt/artikkel til å rapportere defekter eller feil. Dette kan gjøres ved å sende en e-mail til: [email protected]
  • Produktene må være i originalemballasje ved retur.
  • Transportkostnader, utskifting eller reparasjon er på vår bekostning.

3. BYTTE ELLER REFUSJON

  • Du har 15 dager angrerett. Denne fristen løper fra du har mottatt bestillingen.
  • Produktet må være i originalemballasje ved retur.
  • Transportkostnadene i din kostnad. Du har muligheten for å bruke transport byrået du selv velge eller bruk vår, i så fall vil vi informere deg tidligere om kostnader.
  • Varer bestilt på mål kan ikke returneres eller byttes.
  • For retur, sende en mail til vår kundeservice: [email protected]
  • Mengden av returnerte varer vil bli refundert til din bankkonto innen 15 dager etter vi har mottak og verifisert produktene.

HJEM & HYTTE Interiør Design
Org. nummer: +34 910 800 998
Varabergarmen 16
4051 Sola
[email protected]I samsvar med Lov 200-04-14 nr. 31: Lov om behandling av personopplysninger, vil vi informere om at de personlig data du har gitt eller vil gi i fremtiden vil bli lagret i en egen fil som kun vil bli benyttet av Hjem&Hytte Interiør Design, for videre kommunikasjon med bestiller. Denne meldingen og eventuelle filer som sendes med, inneholder konfidensiell informasjon. Denne informasjonen er rettet utelukkende til mottaker og skal ikke videresendes eller distribueres på annen måte. Hvis du ved en feil har mottatt denne e-posten, vennligst gi oss beskjed og deretter slett.

Omvendt, brukeren samtykker til registrering og behandling av data i filen. Den eneste mottakeren av innrapporterte data er databehandlingsansvarlig og mulig transport selskap eller selskaper som kontakteres, om nødvendig, for å kunne formidle de varer som er kjøpt av kunden.
Dataene som er merket som obligatoriske er nødvendige for å foreta et kjøp. Hvis de er ikke fullført, ville det være umulig å overholde frakt og fakturering av ervervet materiale. Det informeres at brukeren kan til enhver tid utøve sine rettigheter for tilgang, retting, opposisjon og kansellering til vår post- eller e-postadresse: [email protected]