España     Alemania     Francia     Noruega
Din stor online av møbler og innredning
HJEM&HYTTE

Inngang

Velkommen til vår nettbutikk, dedikert til møbler og dekorasjon tilbehør for Inngangen.
Når man må bestemmer seg for hvilke møbler og interiør man vil bruke til å dekorere inngangen, må man ta hensyn til betydningen dette har. Inngangen er rommet som vil ta i mot gjestene våres. Det første inntrykk gjestene får av vår smak og livsstil. Derfor bør man fokusere på lyset og på hvor mye plass man har til å skape et koselig, praktisk og funksjonelt dekorativt miljø. Etter det, er det bare å finne de riktige møbler og den dekorasjon man trenger og bruker fantasien.
For å hjelpe deg med å finne det du trenger, har vi i Hjem&Hytte Interiør Design et nøye utvalg av møbler og hjelpeutstyr, klassifisert av stiler og materialer, både for moderne, klassisk kolonistil , etnisk, shabby eller nordisk/skandinavisk stil..
Hos oss finner du Konsoller i Tre, Speilglass, Stål eller i Smijern, Radiator Deksel, eller Dekorative Speil og Garderobespeil for å få en større romfølelse i små innganger. Eller om du har plass nok og bredde, kan du bruke andre funksjonelle møbler, med kapasitet til å oppbevare eller å lagre personlige effekter, som Skoskap, Kommoder med dører eller med skuffer , Skjenker eller Chiffonier, og ikke minst, hos oss finner du også dekorasjonsdetaljene som Belysning, Tepper, Paraplystand, Nøkkelhengere eller Knagger og Kleshengere.
Les mer
Konsoller

Konsoller Se Produkter

I vår butikk finner du et bredt utvalg av konsoller laget av tre.Du kan finne barokk, klassisk, moderne, vintage og glamour stil arter. Funksjonalitet og design i ett.
Kommoder med dører

Kommoder med dører Se Produkter

Her vil du finne kommoder i alle stiler. Design og eleganse til hjemme ditt.
Knagger, Stumtjener og Kleshengere

Knagger, Stumtjener og Kleshengere Se Produkter

Sjekk vår store samling avknagger laget av smijern i beste kvaliteten. Et bredt spekter av modeller og farger. Perfekt på gangen eller rommene dine for å henge dine klær med stil.
Nøkkelhengere

Nøkkelhengere Se Produkter

Oppdag i denne seksjonen vårt utvalg av Nøkkelhengere, Du vil bli overrasket av variasjon i stil og i design.
Paraplystand

Paraplystand Se Produkter

Sjekk i denne seksjonen for et variert og stort utvalg av paraplystand med originale design og forskjellige farger og størrelser.
Radiator Deksel

Radiator Deksel Se Produkter

Radiator Deksel og konsoller er et originalt alternativ for dem som ønsker å dekorere små områder uten å miste funksjonaliteten til radiatorer. En måte å forskjønne hvert hjørne av vårt hjem.
Skoskap

Skoskap Se Produkter

Her finner du et bredt utvalg av skoskap. Funksjonalitet og design i en praktisk møbel.

1. KVALITETSGARANTI

Alle artikler kjøpt i www.dekorasjondesign.com er garantert for en periode på to år fra mottak. Er uttrykkelig unntatt fra garantien defekter som følge av ulykker, feil eller misbruk (slag, knusing, etc ...) så vel som bruk av aggressive rengjøringsmidler eller ikke anbefalt og uautoriserte reparasjoner, samt normal slitasje og bruk.

2. DEFEKTER, FEIL ELLER SKADE I TRANSPORT

  • Du har 72 timer fra du har mottatt produkt/artikkel til å rapportere defekter eller feil. Dette kan gjøres ved å sende en e-mail til: [email protected]
  • Produktene må være i originalemballasje ved retur.
  • Transportkostnader, utskifting eller reparasjon er på vår bekostning.

3. BYTTE ELLER REFUSJON

  • Du har 15 dager angrerett. Denne fristen løper fra du har mottatt bestillingen.
  • Produktet må være i originalemballasje ved retur.
  • Transportkostnadene i din kostnad. Du har muligheten for å bruke transport byrået du selv velge eller bruk vår, i så fall vil vi informere deg tidligere om kostnader.
  • Varer bestilt på mål kan ikke returneres eller byttes.
  • For retur, sende en mail til vår kundeservice: [email protected]
  • Mengden av returnerte varer vil bli refundert til din bankkonto innen 15 dager etter vi har mottak og verifisert produktene.

HJEM & HYTTE Interiør Design
Org. nummer: +34 910 800 998
Varabergarmen 16
4051 Sola
[email protected]I samsvar med Lov 200-04-14 nr. 31: Lov om behandling av personopplysninger, vil vi informere om at de personlig data du har gitt eller vil gi i fremtiden vil bli lagret i en egen fil som kun vil bli benyttet av Hjem&Hytte Interiør Design, for videre kommunikasjon med bestiller. Denne meldingen og eventuelle filer som sendes med, inneholder konfidensiell informasjon. Denne informasjonen er rettet utelukkende til mottaker og skal ikke videresendes eller distribueres på annen måte. Hvis du ved en feil har mottatt denne e-posten, vennligst gi oss beskjed og deretter slett.

Omvendt, brukeren samtykker til registrering og behandling av data i filen. Den eneste mottakeren av innrapporterte data er databehandlingsansvarlig og mulig transport selskap eller selskaper som kontakteres, om nødvendig, for å kunne formidle de varer som er kjøpt av kunden.
Dataene som er merket som obligatoriske er nødvendige for å foreta et kjøp. Hvis de er ikke fullført, ville det være umulig å overholde frakt og fakturering av ervervet materiale. Det informeres at brukeren kan til enhver tid utøve sine rettigheter for tilgang, retting, opposisjon og kansellering til vår post- eller e-postadresse: [email protected]