España     Alemania     Francia     Noruega
Din stor online av møbler og innredning
HJEM&HYTTE

Dekorasjon Tilbehør

Aviskurv

Aviskurv Se Produkter

I denne seksjonen finner du vårt store utvalg av aviskurver med originale design og mange forskjellige farger og former.
Benker

Benker Se Produkter

Velkommen til vår seksjon forbenker. Benker til kjøkkenet, stue, inngangen eller soveromet. Mange ulike design og modeller laget av smijern og tre.
Bilderammer

Bilderammer Se Produkter

I denne seksjonen finner du de mest originale bilderammer laget av metall , et svært praktisk og nyttig gave element. I tillegg, vi tilbyr hver modell i mange farger, slik at du kan kombinere dem med som du vil.
Bokstøtte

Bokstøtte Se Produkter

Her vil du finne en bred katalog av Bokstøtter med originale design og stiler for å organisere dine favoritt bøker og gir en personlig touch til bokhyllen din.
Dekorative Bilder

Dekorative Bilder Se Produkter

I denne seksjon finner du et originalt og elegant utvalg av malerier, bilder og akrylplater, i levende farger og relieffer som vil dekorere ditt hjem.
Gardinstenger

Gardinstenger Se Produkter

Naturelle motiver, plante eller dyre forme, geometriske motiver, klassisk stil, rustikk, moderne, for barn ... I denne delen vil du finne et bredt utvalg av gardinstenger.
Kister og Kasser

Kister og Kasser Se Produkter

Kister og kasser gir oss høy funksjonalitet med sin lagringskapasitet, og gir oss også en følelse av orden og renslighet i vår hjem.
Klokker

Klokker Se Produkter

I denne delen vil du finne et bredt utvalg av originale veggklokkerlaget av smijern, tre og aluminium, i forskjellige farger og stil.
Knagger

Knagger Se Produkter

Sjekk vår store samling avknagger laget av smijern i beste kvaliteten. Et bredt spekter av modeller og farger. Perfekt på gangen eller rommene dine for å henge dine klær med stil.
Peis Gass og Elektrisk

Peis Gass og Elektrisk Se Produkter

Med elektrisk eller gass peis, kan du varme opp din stue mens du dekorerer med stil og design. Økologiske peiser som ikke genererer røyk eller lukt. Et supplement til din stue med stor styrke og personlighet.
Skillevegger

Skillevegger Se Produkter

Disse artiklene er mer og mer brukt, og du kan bruke dem til å dekorere, eller som et separator element i alle type miljø. Alternative materialer med flott dekorativ innvirkning.
Tapet med Motiv-Bildedekor

Tapet med Motiv-Bildedekor Se Produkter

Her finner du et bredt utvalg av originalt Tapet med Motiv-Bildedekor Du har et bredt spekter av dekorative muligheter.
Vaser og Dekorative Figurer

Vaser og Dekorative Figurer Se Produkter

I denne seksjonen, finner du dekorative vaser og dekorative figurer i forskjellige stiler, design og farger.

1. KVALITETSGARANTI

Alle artikler kjøpt i www.dekorasjondesign.com er garantert for en periode på to år fra mottak. Er uttrykkelig unntatt fra garantien defekter som følge av ulykker, feil eller misbruk (slag, knusing, etc ...) så vel som bruk av aggressive rengjøringsmidler eller ikke anbefalt og uautoriserte reparasjoner, samt normal slitasje og bruk.

2. DEFEKTER, FEIL ELLER SKADE I TRANSPORT

  • Du har 72 timer fra du har mottatt produkt/artikkel til å rapportere defekter eller feil. Dette kan gjøres ved å sende en e-mail til: [email protected]
  • Produktene må være i originalemballasje ved retur.
  • Transportkostnader, utskifting eller reparasjon er på vår bekostning.

3. BYTTE ELLER REFUSJON

  • Du har 15 dager angrerett. Denne fristen løper fra du har mottatt bestillingen.
  • Produktet må være i originalemballasje ved retur.
  • Transportkostnadene i din kostnad. Du har muligheten for å bruke transport byrået du selv velge eller bruk vår, i så fall vil vi informere deg tidligere om kostnader.
  • Varer bestilt på mål kan ikke returneres eller byttes.
  • For retur, sende en mail til vår kundeservice: [email protected]
  • Mengden av returnerte varer vil bli refundert til din bankkonto innen 15 dager etter vi har mottak og verifisert produktene.

HJEM & HYTTE Interiør Design
Org. nummer: +34 910 800 998
Varabergarmen 16
4051 Sola
[email protected]I samsvar med Lov 200-04-14 nr. 31: Lov om behandling av personopplysninger, vil vi informere om at de personlig data du har gitt eller vil gi i fremtiden vil bli lagret i en egen fil som kun vil bli benyttet av Hjem&Hytte Interiør Design, for videre kommunikasjon med bestiller. Denne meldingen og eventuelle filer som sendes med, inneholder konfidensiell informasjon. Denne informasjonen er rettet utelukkende til mottaker og skal ikke videresendes eller distribueres på annen måte. Hvis du ved en feil har mottatt denne e-posten, vennligst gi oss beskjed og deretter slett.

Omvendt, brukeren samtykker til registrering og behandling av data i filen. Den eneste mottakeren av innrapporterte data er databehandlingsansvarlig og mulig transport selskap eller selskaper som kontakteres, om nødvendig, for å kunne formidle de varer som er kjøpt av kunden.
Dataene som er merket som obligatoriske er nødvendige for å foreta et kjøp. Hvis de er ikke fullført, ville det være umulig å overholde frakt og fakturering av ervervet materiale. Det informeres at brukeren kan til enhver tid utøve sine rettigheter for tilgang, retting, opposisjon og kansellering til vår post- eller e-postadresse: [email protected]