España     Alemania     Francia     Noruega
Din stor online av møbler og innredning
HJEM&HYTTE

Belysning

Velkommen til vår nettbutikk, dedikert til Belysning, hvor vi tilbyr et bredt spekter av innendørs lamper, og utendørs belysning, i høy kvalitet for å dekorere og belyse alle rom i huset og utendørs.
Belysningen er veldig viktig for vårt hjem. Det gir oss riktig miljø og funksjonalitet samt den er i stand til å forbedre innredningen, det kan gi mer vekt på noen områder, og bringe varme til andre. Alt dette klarer vi ved å velge den rette type lampe, for eksempel Plafond i stedet for Taklampe.
Det er også smart å bruke ulike typer belysning i samme dekorative miljø, for eksempel , ved å bruke Bordlamper, Gulvlamper og Vegglamper i kombinasjon med tak belysning, og det beriker miljøet og utfyller innredningen .
I Hjem&hytte Interiør Design finner du belysning i alle stiler, Moderne lamper, Tiffany lamper, Lysekroner, Lamper i Nordisk-Skandinavisk eller i Industriell-Vintage stil og ikke minst, LED lamper.
Les mer
Bordlamper

Bordlamper Se Produkter

Her vil du finne et bredt uttvalg av bordlamper i mange forskjellige stiler og farger.

Gulvlamper

Gulvlamper Se Produkter

I vår nettbutikk finner du et nøye utvalg av funksjonelle og dekorative gulvlamper, ideelt for å dekorere et lesehjørne og også for å belyse de viktigste områdene i ditt hjem.

Plafonder

Plafonder Se Produkter

I vår nettbutikk finner du et stort utvalg av plafonder i moderne og andre typer design . Ved siden av taklamper eller som eneste belysningselement, hjelper de oss å skille, tilpasse og markere de ulike miljøene i vårt hjem.
Taklamper

Taklamper Se Produkter

I vår nettbutikk finner du et utvalg av moderne og klassiske taklamper.
Vegglamper

Vegglamper Se Produkter

I denne kategorien finner du et utvalg av vegglamper og uplights i moderne design.

Baderomsbelysning

Baderomsbelysning Se Produkter

Vi har baderomsbelysning som brukes til å supplere hoved belysning. Disse lamper avgir et lavt og mindre kraftig lys som er ideelt for å skape en stilig og funksjonell atmosfære.

Belysning for Butikklokaler

Belysning for Butikklokaler Se Produkter

Velkommen til vår seksjon dedikert til belysning for butikker, spisesteder, kafeer, restauranter, hotell, bar...

Utebelysning

Utebelysning Se Produkter

I denne seksjon vil du finne klassiske og moderne lamper til utebruk.

Spotlight

Spotlight Se Produkter

LED Spotlight har moderne design, er praktisk og har lavt strømforbruk. Det gjør disse til det perfekte valg for dekor og belysning av hjemmet ditt.
LED Lys

LED Lys Se Produkter

I vår online katalog vil du finne et bredt utvalg av lys laget med naturlig voks og fjernkontroll, eller lys som skifter farge når de er tent, en helt spesiell gave .

1. KVALITETSGARANTI

Alle artikler kjøpt i www.dekorasjondesign.com er garantert for en periode på to år fra mottak. Er uttrykkelig unntatt fra garantien defekter som følge av ulykker, feil eller misbruk (slag, knusing, etc ...) så vel som bruk av aggressive rengjøringsmidler eller ikke anbefalt og uautoriserte reparasjoner, samt normal slitasje og bruk.

2. DEFEKTER, FEIL ELLER SKADE I TRANSPORT

  • Du har 72 timer fra du har mottatt produkt/artikkel til å rapportere defekter eller feil. Dette kan gjøres ved å sende en e-mail til: [email protected]
  • Produktene må være i originalemballasje ved retur.
  • Transportkostnader, utskifting eller reparasjon er på vår bekostning.

3. BYTTE ELLER REFUSJON

  • Du har 15 dager angrerett. Denne fristen løper fra du har mottatt bestillingen.
  • Produktet må være i originalemballasje ved retur.
  • Transportkostnadene i din kostnad. Du har muligheten for å bruke transport byrået du selv velge eller bruk vår, i så fall vil vi informere deg tidligere om kostnader.
  • Varer bestilt på mål kan ikke returneres eller byttes.
  • For retur, sende en mail til vår kundeservice: [email protected]
  • Mengden av returnerte varer vil bli refundert til din bankkonto innen 15 dager etter vi har mottak og verifisert produktene.

HJEM & HYTTE Interiør Design
Org. nummer: +34 910 800 998
Varabergarmen 16
4051 Sola
[email protected]I samsvar med Lov 200-04-14 nr. 31: Lov om behandling av personopplysninger, vil vi informere om at de personlig data du har gitt eller vil gi i fremtiden vil bli lagret i en egen fil som kun vil bli benyttet av Hjem&Hytte Interiør Design, for videre kommunikasjon med bestiller. Denne meldingen og eventuelle filer som sendes med, inneholder konfidensiell informasjon. Denne informasjonen er rettet utelukkende til mottaker og skal ikke videresendes eller distribueres på annen måte. Hvis du ved en feil har mottatt denne e-posten, vennligst gi oss beskjed og deretter slett.

Omvendt, brukeren samtykker til registrering og behandling av data i filen. Den eneste mottakeren av innrapporterte data er databehandlingsansvarlig og mulig transport selskap eller selskaper som kontakteres, om nødvendig, for å kunne formidle de varer som er kjøpt av kunden.
Dataene som er merket som obligatoriske er nødvendige for å foreta et kjøp. Hvis de er ikke fullført, ville det være umulig å overholde frakt og fakturering av ervervet materiale. Det informeres at brukeren kan til enhver tid utøve sine rettigheter for tilgang, retting, opposisjon og kansellering til vår post- eller e-postadresse: [email protected]