España     Alemania     Francia     Noruega
Din stor online av møbler og innredning
HJEM&HYTTE

ÅPENT FORUM - SI DIN MENING


Vi ønsker å tilfredsstille våre kunders behov og har et stort fokus på kundeservice. Har du handlet produkter hos oss, da vil vi gjerne motta dine meninger, råd og kommentarer.

Tusen takk for din tilbakemelding. Hjem & Hytte

Legg igjen din kommentar her

Bilde 1:
3 Anmeldelser

Bilde:
Kommentar:
Ingvild Lea. Generell kommentar. Belysning. Taklamper
Ingvild Lea. Generell kommentar. Belysning. Taklamper
Hei! Kjekt å se en nettbutikk med interiør som er spennende og annerledes, det trenger vi her I Norge! :) Jeg er på jakt etter belysning (taklamper), og kommer nok til å gå for takpendel Stavanger.
Randi Mortvedt. Stue/ Spisestue. Lenestol
Randi Mortvedt. Stue/ Spisestue. Lenestol
Tusen takk for veldig god service i forbindelse med min henvendelse på den lekre stolen Wind!! Utrolig flott design og materialer!
Lise Aarthun
Så kjekt med en nettbutikk som har så stort utvalg ! Her var det mye flott både til hjem og hytte :-)

1. KVALITETSGARANTI

Alle artikler kjøpt i www.dekorasjondesign.com er garantert for en periode på to år fra mottak. Er uttrykkelig unntatt fra garantien defekter som følge av ulykker, feil eller misbruk (slag, knusing, etc ...) så vel som bruk av aggressive rengjøringsmidler eller ikke anbefalt og uautoriserte reparasjoner, samt normal slitasje og bruk.

2. DEFEKTER, FEIL ELLER SKADE I TRANSPORT

3. BYTTE ELLER REFUSJON

HJEM & HYTTE Interiør Design
Org. nummer: +34 910 800 998
Varabergarmen 16
4051 Sola
[email protected]I samsvar med Lov 200-04-14 nr. 31: Lov om behandling av personopplysninger, vil vi informere om at de personlig data du har gitt eller vil gi i fremtiden vil bli lagret i en egen fil som kun vil bli benyttet av Hjem&Hytte Interiør Design, for videre kommunikasjon med bestiller. Denne meldingen og eventuelle filer som sendes med, inneholder konfidensiell informasjon. Denne informasjonen er rettet utelukkende til mottaker og skal ikke videresendes eller distribueres på annen måte. Hvis du ved en feil har mottatt denne e-posten, vennligst gi oss beskjed og deretter slett.

Omvendt, brukeren samtykker til registrering og behandling av data i filen. Den eneste mottakeren av innrapporterte data er databehandlingsansvarlig og mulig transport selskap eller selskaper som kontakteres, om nødvendig, for å kunne formidle de varer som er kjøpt av kunden.
Dataene som er merket som obligatoriske er nødvendige for å foreta et kjøp. Hvis de er ikke fullført, ville det være umulig å overholde frakt og fakturering av ervervet materiale. Det informeres at brukeren kan til enhver tid utøve sine rettigheter for tilgang, retting, opposisjon og kansellering til vår post- eller e-postadresse: [email protected]